Skip to content

Niet bezuinigen op zekerheid

Een goede verzekering is belangrijk

Vaak boekt u uw reis lang van te voren en gaat u niet voor twee weken weg. Dan kan er nog van alles gebeuren voordat u gaat. En ook tijdens uw reis kan er iets misgaan wat u niet had verwacht. Het is niet onze bedoeling u onnodig bezorgd te maken. We vinden het wél belangrijk u te adviseren niet te bezuinigen op een goede annulerings- en reisverzekering. Bij reisverzekeringen geldt echt dat goedkoop vaak duurkoop wordt.

Onze verzekeringen zijn ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen, onderdeel van ASR Verzekeringen. De Europeesche is de grootste reisverzekeraar in Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Lees meer over de reisverzekering en de annuleringsverzekering van de Europeesche.

Camper verzekeren

Maar ook het verzekeren van de camper is van groot belang. Dat wordt niet gedekt door uw reisverzekering. De meeste verhuurders bieden hiervoor een cascoverzekering aan. Met deze verzekering koopt u uw eigen risico af tot een lager bedrag, en veel voorkomende cascoschades zijn dan gedekt.

Als alternatief kunt u ook kiezen voor de verzekering Afkoop Eigen Risico van de Europeesche. Deze dekt ook de schade die door een ander is veroorzaakt aan uw gehuurde camper, wat de verhuurder altijd op u zal verhalen…In Canada is men immers vaak niet WA-verzekerd, zoals wij. Dat is geen verplichting en geen gemeengoed. Let op: indien u kiest voor de verzekering van de Europeesche en niet voor de cascodekking van de verhuurder, zal er altijd een hoge borg van uw creditcard worden ingehouden!

Back To Top