fbpx Ga naar hoofdinhoud

Aanvullend op camperhuur

Excursies in Midden en Noord Canada

Juist in Midden en Noord Canada zult u excursies boeken. Met de camper kunt u immers maar beperkt op plekken komen. Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Canada excursies van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare leveranciers voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

South Saskatchewan river

Saskatoon

Ballonvaart

In Saskatoon kunt het de South Saskatchewan River van grote hoogte bekijken. Van mei tot september kunt u aan boord stappen.

Heli-hike

Heli-hikes en meer

Vraag het ons!

Wandeltochten, heli-hikes, rafting, boottochten, skydiving…. er zijn zoveel verschillende mooie excursies te bedenken. Vraag het ons, we gaan ernaar op zoek voor u!

Excursies zoeken en boeken

Excursies boeken

Zoek en boek

U kunt direct beginnen met zoeken naar de leukste excursies voor uw reis! Klik op de link en vul uw bestemming in. Vervolgens kunt u verder zoeken op bijvoorbeeld type activiteit en duur van de activiteit. Gevonden wat u zoekt? Check dan de beschikbaarheid en boek de excursie direct!

Back To Top