fbpx Skip to content

Combineren met camperhuur

Hotelovernachtingen

Voordat u uw camper ophaalt, is het bij vrijwel alle verhuurders verplicht eerst een nacht in een hotel te verblijven. U heeft immers een lange reis gemaakt en vermoeidheid kan u parten spelen. Bovendien neemt u alle informatie die u van de verhuurder krijgt, beter in u op als u uitgerust bent. Bij de meeste verhuurders zijn transfers vanaf vastgestelde luchthavenhotels of hotels in de stad inbegrepen.

En misschien wilt u eerst een paar dagen de stad van uw bestemming bekijken, voordat u met uw camper eropuit trekt, of juist aan het eind van uw reis. Dan is een hotel een prima uitvalsbasis.

Sheraton Centre Toronto

Kwaliteit voor een goede prijs

Stopover hotels

Ook hotels voor uw tussenbestemming  kunnen we aan uw reis toevoegen. We selecteren de hotels op basis van een goede prijs/kwaliteit-verhouding, ligging en de feedback van andere gasten.
Afhankelijk van uw wensen selecteren we een hotel in de gewenste prijsklasse (3 tot 5 sterren). En bieden we u een hotel in het centrum van de stad, net iets daarbuiten maar met goede openbaar vervoerverbindingen, in de omgeving van de luchthaven, of aan het strand.
Raddisson Hotel Vancouver airport

vertel ons uw wensen

Accommodaties in Canada

Waar ook in Canada of onderweg ernaar toe: wij zoeken graag een geschikte accommodatie voor u. Van hotelketens, bed & breakfast accomodaties, appartementen tot kleinere hotels met een eigen, persoonlijke stijl.  En zoekt u een accommodatie met zwembad, sauna of fitnessruimte? Of heeft u een voorkeur voor een locatie in het centrum van een stad of dichtbij het vliegveld? Geef ons uw wensen door, dan gaan we voor u aan de slag.

Back To Top