Skip to content

Aanvullend op camperhuur

Excursies in west Canada

Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Canada ook excursies in West Canada voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

Blue River berensafari

Beren zoeken

Blue River Safari

Blue River ligt ongeveer halverwege Jasper en Wells Gray. Hier kunt u tussen medio mei en begin oktober mee met een jetboat 12 km de North Thompson River op, op zoek naar beren. Maar u heeft ook kans om visarenden en elanden te zien. De gids vertelt van alles over de flora en fauna onderweg. De tour vertrekt ongeveer elk half uur, dus keuze genoeg qua tijdstip!

Athabasca gletsjer tour

De gletsjer op

Athabasca Glacier

In Jasper National Park ligt het Columbia Icefield: een van de grootste ijsmassa’s onder de Noordpoolcirkel. Onderdeel van dit ijsveld is de Athabasca gletsjer. U kunt met een speciaal voertuig dat over ijs en sneeuw kan rijden de gletsjer op en over de gletsjer wandelen. Inbegrepen is een wandeling over de glasbodem Glacier Skywalk aan de rand van de kloof. Tours vertrekken meerdere keren per dag tussen begin mei en eind september.

Rafting Canada

Rafting

wild water in clearwater

Raften kun je op verschillende plekken in West Canada. Zoals op de Clearwater River in British Columbia. Natuurlijk krijgt u een veiligheidsinstructie, een wetsuit en een helm. Inbegrepen is een wandeling naar The Kettle. Hier maakt u kennis met de enorme kracht van een zogenaamde onbevaarbare Class VI-stroomversnelling. De tour wordt begeleid door een professionele gids.

Canada eten

Vancouver

Proeven: food tour

Een dagje sightseeing in Vancouver krijgt een heel ander tintje op een food tour. U bezoekt verschillende restaurants in hippe wijken zoals Gastown om typische Canadese gerechtjes te proeven met een lekker drankje erbij. Uw gids vertelt u onderweg van alles over de stad en de wijken.

Excursies zoeken en boeken

Excursies boeken

Zoek en boek

U kunt direct beginnen met zoeken naar de leukste excursies voor uw reis! Klik op de link en vul uw bestemming in. Vervolgens kunt u verder zoeken op bijvoorbeeld type activiteit en duur van de activiteit. Gevonden wat u zoekt? Check dan de beschikbaarheid en boek de excursie direct!

Back To Top