fbpx
skip to Main Content

Het Campers Canada team

we delen graag onze ervaringen

Maak kennis met het Campers Canada team! We zijn benieuwd naar je reisplannen voor Oost of West Canada en helpen je graag.

Peter Kramer

Reisadviseur

Peter Kramer, Campers Canada

Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Wij helpen u graag. Lees meer over onze werkwijze.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide ervaringen in Canada, wat soms ver kan gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

marketing & communicatie

Karin Kramer, Campers Canada

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook van Karin Kramer kunt u een reisvoorstel en advies op maat verwachten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Campers Canada, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Iets later hebben we daar Canada aan toegevoegd. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Leonore Romijn

administratie

Leonore Romijn, Campers Canada

Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore. Zij zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Margaux Gevers

reisadviseur

Margaux Gevers - Campers Canada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margaux is uw persoonlijke reisadviseur. Ze deelt graag haar kennis over Canada met u. Haar ervaringen komen goed van pas bij het samenstellen van uw persoonlijke reisplan op maat!

Back To Top