fbpx Ga naar hoofdinhoud

Het Campers Canada team

We delen graag onze ervaringen

Maak kennis met het Campers Canada team! We zijn benieuwd naar je reisplannen voor Oost en West Canada en helpen je graag. Lees meer over onze werkwijze.

Peter Kramer

Reisadviseur en financiën

Peter Kramer, Campers Canada

Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Daarnaast verwerkt Peter alle betalingen, zorgt hij dat alle reisonderdelen op tijd betaald worden aan onze leveranciers en zorgt hij dat ons bedrijf financieel gezond blijft.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide ervaringen in Canada en dat kan soms ver gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

Eigenaar en vliegende keep

Karin Kramer, Campers Canada

Karin Kramer heeft Campers Down Under BV (waar Campers Canada onderdeel van is) opgericht en is naast eigenaar vliegende keep in het team. Karin maakt offertes, maar houdt zich ook bezig met marketing en communicatie, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Iets later hebben we daar Canada aan toegevoegd. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Leonore Romijn

administratie

Leonore Romijn, Campers Canada

Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore Romijn. Leonore zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Martine Angelier

Marketeer

Martine Angelier

Martine Angelier verzorgt als marketeer onder meer onze websites, nieuwsbrieven, social media kanalen en de voorbereiding van beurzen waar we aan deelnemen. Daarnaast ondersteunt ze Larissa bij haar productmanagement taken. Dat ook Martine veel reiservaring heeft, komt goed van pas!

Mijn werk bij Campers Canada is zo leuk dat ik met regelmaat vergeet dat het werk is! Ik kan met passie en plezier schrijven over mijn grootste hobby: reizen. Ik probeer iedereen die er voor open staat te enthousiasmeren om ook de schoonheid en diversiteit van de wereld te ontdekken en het gevoel van vrijheid en ruimte te ervaren. Ik heb genoten van mijn twee reizen in Canada. Het land is zo veelzijdig dat je gemakkelijk je vakantieweken hier kunt vullen; de imposante natuur, de wilde dieren die zomaar langs de weg of in het water kunnen opduiken en wereldsteden als Vancouver en Toronto maakten het voor mij een van de mooiste vakanties die ik heb gehad. En gelukkig kan ik potentiële klanten met een gerust hart Campers Canada aanbevelen want ik ervaar elke dag met hoeveel passie en nauwkeurigheid mijn collega’s onze klanten bedienen. 

Mirjam Brands

administratie

Mirjam Canada Algonquin park

Na boeking kunt u ook contact hebben met Mirjam Brands. Mirjam zorgt er samen met Leonore voor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Ernst Stronkhorst

reisadviseur

Ernst Stronkhorst - Campers Canada

Ernst Stronkhorst is uw persoonlijke reisadviseur. Uiteraard is hij zelf ook in Canada geweest. Ernst bespreekt uw reisplannen en wensen met u, geeft advies waar nodig en stelt dan uw persoonlijke offerte samen.

Luuk van Diermen

Reisadviseur

Ook Luuk van Diermen is uw persoonlijke reisadviseur. Luuk deelt zijn kennis vanuit zijn reiservaringen in Australië en Nieuw-Zeeland en heeft veel handige tips. Nadat de reisplannen besproken zijn, maakt Luuk een offerte op maat voor u.

Larissa Pronk

Productmanager

Larissa Pronk - Campers Canada

Larissa Pronk is onze productmanager. Zij onderhoudt het contact met onze leveranciers en zorgt er onder andere voor dat de inhoud van onze website actueel blijft, dat nieuwe campermodellen worden toegevoegd en oude modellen die uit de vloot gaan bij verhuurders worden verwijderd, dat de prijzen in onze zoekmodule elke week correct zijn en dat bijvoorbeeld nieuwe verhuurlocaties worden toegevoegd.

Back To Top