Skip to content

Het Campers Canada team

We delen graag onze ervaringen

Maak kennis met het Campers Canada team! We zijn benieuwd naar je reisplannen voor Oost en West Canada en helpen je graag. Lees meer over onze werkwijze.

Peter Kramer

Reisadviseur en financiën

Peter Kramer, Campers Canada

Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Daarnaast verwerkt Peter alle betalingen, zorgt hij dat alle reisonderdelen op tijd betaald worden aan onze leveranciers en zorgt hij dat ons bedrijf financieel gezond blijft.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide ervaringen in Canada en dat kan soms ver gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

Eigenaar en vliegende keep

Karin Kramer, Campers Canada

Karin Kramer heeft Campers Down Under BV (waar Campers Canada onderdeel van is) opgericht en is naast eigenaar vliegende keep in het team. Karin maakt offertes, maar houdt zich ook bezig met marketing en communicatie, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Iets later hebben we daar Canada aan toegevoegd. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Leonore Romijn

administratie

Leonore Romijn, Campers Canada

Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore Romijn. Leonore zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Martine Angelier

Marketeer

Martine Angelier

Martine Angelier verzorgt als marketeer onder meer onze websites, nieuwsbrieven, social media kanalen en de voorbereiding van beurzen waar we aan deelnemen. Daarnaast ondersteunt ze Larissa bij haar productmanagement taken. Dat ook Martine veel reiservaring heeft, komt goed van pas!

Mijn werk bij Campers Canada is zo leuk dat ik met regelmaat vergeet dat het werk is! Ik kan met passie en plezier schrijven over mijn grootste hobby: reizen. Ik probeer iedereen die er voor open staat te enthousiasmeren om ook de schoonheid en diversiteit van de wereld te ontdekken en het gevoel van vrijheid en ruimte te ervaren. Ik heb genoten van mijn twee reizen in Canada. Het land is zo veelzijdig dat je gemakkelijk je vakantieweken hier kunt vullen; de imposante natuur, de wilde dieren die zomaar langs de weg of in het water kunnen opduiken en wereldsteden als Vancouver en Toronto maakten het voor mij een van de mooiste vakanties die ik heb gehad. En gelukkig kan ik potentiële klanten met een gerust hart Campers Canada aanbevelen want ik ervaar elke dag met hoeveel passie en nauwkeurigheid mijn collega’s onze klanten bedienen. 

Mirjam Brands

administratie

Mirjam Canada Algonquin park

Na boeking kunt u ook contact hebben met Mirjam Brands. Mirjam zorgt er samen met Leonore voor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker zorg ik er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Van het sturen van een boekingsbevestiging en het reserveren van de verschillende reisonderdelen tot het maken van de reisbescheiden. Verder vind ik het leuk om onze klanten te ondersteunen bij het voorbereiden van hun camperreis door het beantwoorden van al hun vragen, zodat zij goed voorbereid op pad gaan. Mijn passie voor reizen maakt mede dat ik altijd met veel plezier met mijn werk bezig ben, en zelf heb ik ook in Canada rondgereisd. Kortom, ik help graag om te realiseren waar het echt om draait: een droomreis vol prachtige herinneringen.

Ernst Stronkhorst

reisadviseur

Ernst Stronkhorst Campers Canada

Ernst Stronkhorst is uw persoonlijke reisadviseur. Uiteraard is hij zelf ook in Canada geweest. Ernst bespreekt uw reisplannen en wensen met u, geeft advies waar nodig en stelt dan uw persoonlijke offerte samen.

Wie had er gedacht dat je aan een vakantie “in den verre” nog eens een baan zou overhouden? Ik niet en toch is het gebeurd. Na een camperreis in Canada had het “campervirus” mij al lichtjes aangestoken. Nadat ik twee keer met een camper door Nieuw-Zeeland (Aotearoa) heb mogen reizen, had ik het volledig te pakken. Na twintig jaar transport was het een mooi moment om over te stappen naar deze vakkundige specialist in camperreizen. Met ontzettend veel plezier help ik klanten graag met het uitdenken en ontwikkelen van hun reis. Voor velen zijn verre camperreizen iets waar ze jaren naartoe leven en voor moeten sparen. Het daar op positieve wijze aan mee mogen werken en denken geeft veel voldoening. Klanten bellen veelal in een uitgelaten stemming op om hun reisplannen te bespreken. Die positieve ‘vibe’ probeer ik op mijn beurt ook weer neer te zetten in contacten en adviezen.

Luuk van Diermen

Reisadviseur

Luuk van Diermen Campers Canada

Ook Luuk van Diermen is uw persoonlijke reisadviseur. Luuk deelt zijn kennis vanuit zijn reiservaringen in Australië en Nieuw-Zeeland en heeft veel handige tips. Nadat de reisplannen besproken zijn, maakt Luuk een offerte op maat voor u.

Door mijn liefde voor reizen ben ik echt op mijn plaats bij Campers Canada. Ik doe niks liever dan een nieuw land ontdekken aan de hand van cultuur, eten en natuur. Ik vind het geweldig om dit gevoel met mensen te delen en om ervoor te zorgen dat andere reizigers ook op deze manier kunnen genieten tijdens hun reis. Ik denk graag mee en als het gaat om tips voor het bezoeken van bijvoorbeeld wijngebieden, surfspots en de fijnste restaurants kan ik je daar goed bij helpen. Kortom, ik help je graag om je reis onvergetelijk te maken in alle aspecten!

Larissa Pronk

Productmanager

Larissa Pronk - Campers Canada

Larissa Pronk is onze productmanager. Zij onderhoudt het contact met onze leveranciers en zorgt er onder andere voor dat de inhoud van onze website actueel blijft, dat nieuwe campermodellen worden toegevoegd en oude modellen die uit de vloot gaan bij verhuurders worden verwijderd, dat de prijzen in onze zoekmodule elke week correct zijn en dat bijvoorbeeld nieuwe verhuurlocaties worden toegevoegd.

De wereld ontdekken: iets waar ik iedereen over wil enthousiasmeren en bij wil helpen! Mijn eerste camperreis naar Australië heb ik geboekt via Campers Down Under. Hier begon mijn enthousiasme voor dit bedrijf en voor (camper)reizen! Inmiddels werk ik met veel plezier als Product Manager waarbij ik ervoor zorg dat alle prijzen en camperinformatie up-to-date zijn. Het geeft mij veel energie om samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat u met een gerust hart aan uw camperavontuur kunt beginnen. Want als je het mij vraagt, is er niets mooiers dan de wereld ontdekken en herinneringen maken!

Back To Top