fbpx
skip to Main Content

Reiservaringen en reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Als klanten terugkomen van een reis, vinden we het altijd erg leuk om te horen hoe het was en hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. Hieronder leest u een selectie uit de reacties van onze happy campers die in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zijn geweest.

We zijn trots op het feit dat we feitelijk alleen zeer positieve reviews krijgen, ook al lijkt het dan wellicht of we minder positieve reviews achterhouden… (wat zeker niet het geval is)  :) Daarom kunnen we ons voorstellen dat u ook reviews over ons op andere websites wilt lezen. Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Getaway Travel.

Duffey Lake

West Canada, apr./mei 2022

Uitstekende service

Wij als kampeerhaters hebben voor het eerst een camper gehuurd. De service van Campers Canada is uitstekend! Ze hebben zelf de reizen gemaakt en zijn dus goed op de hoogte van de omgeving en goeie tips om je vakantie tot een succes te maken. We ontvingen een uitgebreid digitaal dossier en werden telefonisch direct heel goed te woord gestaan. Voor het eerst met de camper op pad is ons enorm bevallen. De “werkzaamheden” die je moet doen zijn overzichtelijk en eenvoudig. Mede door Campers Canada is onze reis onvergetelijk geworden, wie weet komen we snel terug voor het nogmaals huren van een camper. We zullen jullie zeker aanraden bij iedereen die dit soort plannen heeft!
Lonneke en Cees-Jan uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Canada moose

West Canada, sept./okt. 2021

Erg prettig en persoonlijk

Wij hebben Campers Canada als erg prettig en persoonlijk ervaren. Het contact was snel, to the point en ook buitengewoon vriendelijk. Meer dan we hadden gehoopt. Alle extra informatie was erg prettig: een zeldzaam goede en prettige informatievoorziening.
Leon en Marleen uit Nijmegen

West Canada, sept./okt. 2021

Snel en soepel

De boeking verliep soepel en voldeed erg goed aan onze wensen. Je kon makkelijk contact opnemen om je vragen te beantwoorden. En er was een overzichtelijk reisdossier wat voor je was samengesteld, vol informatie die was afgestemd op je reis.
Alexandra en Anna uit Rotterdam
Athabasca gletsjer Alberta Canada

West Canada, sept./okt. 2021

Heel snel geregeld

Heel snel alles nog kunnen realiseren omdat we op korte termijn pas wisten dat we naar Canada gingen. Fijn om daar ondersteuning bij te hebben. We hebben veel informatie gekregen. Fijn dat alles met links in de mail stond. Bellen was ook heel duidelijk. We hebben veel documenten geprint voor tijdens de reis. Dank!
Jennifer en Tim uit Rotterdam
West Canada trein rocky mountains
Emerald Lake kano's

West Canada, sept./okt. 2021

Hulde en grote dank

Het reizen met een camper is ons zeer goed bevallen, wat dat betreft voor herhaling vatbaar. Four Seasons is een prima bedrijf om een een camper te huren en onze complimenten ook voor een zekere Robert daar (hij regelde het in en uitchecken van de camper). Fantastisch hoe hij het soepel, prettig en snel allemaal regelt. Maar ook voor jullie complimenten. De procedure om tot de huur te komen, jullie begeleiding en documentatie. Hulde! Ongetwijfeld gaan we nog wel eens een camper huren en dan wend ik mij tot jullie.

Voor nu een hartelijke groet en een grote dank!

Harm en Berit uit Boskoop

Lake Louise

West Canada, juli/aug. 2019

Prima, snel en accuraat

Prima verzorgd. Erg fijne communicatie. Veel extra informatie. Korte en snelle lijnen.  Accurate en snelle reacties op vragen.

Mike en Karin uit Hillegom

West Canada, juli 2019

Enorm genoten

We hebben mede dankzij de zorgeloosheid omtrent het huren en gebruiken van onze camper, enorm genoten van onze reis naar de Rockies. Alle informatie was te allen tijden helder en snel. Het was fijn om tips e.d. terug te kunnen vinden op onze persoonlijke pagina. We zijn vrij geweest te gaan en te staan waar wij maar wilden!
Marit en Tom uit De Goorn
Eekhoorn

Oost Canada, juli 2019

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden! Het contact was heel prettig en vlot en alles was goed geregeld. We kregen genoeg informatie om ons voor te bereiden op de reis. Leuk om een routevoorstel te krijgen.
Liza en Angela uit Hellouw
Canada vlag

West Canada, juni/juli 2019

Prettige organisatie

Campers Canada is een vriendelijke en prettige organisatie en nemen alle tijd voor je bij vragen. Snelle reacties op vragen via app of email. Ook bij vragen onderweg kregen we snelle reactie en deden hun uiterste best om op dat moment het juiste te doen
Marcel en Tiny uit Made
Emerald Lake Yoho National Park
Bruce peninsula

Oost Canada, mei 2019

Rapportcijfer: een 9!

Campers Canada krijgt van mij een 9! Het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Veel informatie die ik kreeg was erg handig. Een aantal lijsten zou ik zelf niet eens gemaakt hebben, zoals de checklist voor het ophalen van de camper.

Anoniem uit Diepenheim

Australië, juli/aug. 2018

niets dan complimenten

Niets dan complimenten voor jullie: dank jullie wel voor het zo goed organiseren van onze vakantie. Het was fantastisch, met als absolute kers op de taart een gratis upgrade van Apollo naar een Mercedes Sprinter, na onze week met het blikje in de Outback. (Een camper MET WC!! Mijn hemel, ik had geen idee hoe veel geluk dat zou brengen). We zullen jullie zeker aanraden waar we kunnen.

Edgar en Karina uit Zaandam

Australië, juli/aug. 2018

meer dan verwacht

Indien je zelf gaat zoeken naar een camper om te reserveren, zie je door de bomen het bos niet meer qua aanbieders en type campers. Campers Down Under gaf helderheid en, gebaseerd op hun ervaring, vertrouwen. Boeking met Campers Down Under was alsof een goede vriend je helpt: persoonlijk, betrouwbaar en zeer constructief. Het online dossier met alle documenten bij elkaar en routesuggesties was een onverwachte, zeer positieve, verrassing! Op deze manier heb je alle benodigde documenten bij elkaar. Daarbij waren de routesuggesties welkom en leuk, gebaseerd op persoonlijke ervaringen van jullie en daarom wederom betrouwbaar en inspirerend. We zijn zeer blij met jullie service, meer dan we hadden kunnen verwachten. 

De reis in Australië was een onvergetelijke gezinservaring met prachtige herinneringen aan tropisch regenwoud, strand, onder water magie, gezelligheid, kampvuren, prachtige steden, oneindige sterrenhemels, zeer bijzondere dieren en veel plezier samen.

Annette en Mark uit Breda

Australië, mrt./apr. 2018

Perfecte dienstverlening

We hebben onze reis geboekt met Campers Down Under en dat is het beste wat we hadden kunnen doen. De kwaliteit van de dienstverlening is perfect. Ze zijn echte specialisten die weten waar ze het over hebben en ook eerlijk en oprecht zijn in al hun adviezen. Wij hadden bij aankomst problemen met de geleverde camper maar dankzij het adequate handelen van Campers Down Under hebben we binnen een aantal dagen een nieuwe camper gekregen. Dit speelde zich af in het weekend en zelfs in het weekend waren ze goed voor ons bereikbaar. Het mooie aan de dienstverlening is verder dat ze zeer goede informatie verstrekken met wat er allemaal te zien en te doen is in Australië. We kunnen niets anders doen dan Campers Down Under van harte aan te bevelen.
Jeroen en Marjoke uit Oisterwijk

Australië, mrt./apr. 2018

Enorme boost

Via een kennis, die zojuist bij jullie geboekt had, zijn wij bij jullie terecht gekomen. Vanwege het leuke, persoonlijk contact en de fraaie offerte hebben wij voor jullie gekozen. De professionele persoonlijke webpagina bevestigde nogmaals onze juiste keuze. Wat een plezier om alle informatie uitermate gestructureerd terug te vinden. Zo’n voorbereiding van een verre reis geeft je een enorme boost.
Harry en Henriëtte uit Bemmel

Nieuw-Zeeland, dec. 2017/jan. 2018

Erg fijne service

Erg fijne service gehad van jullie! Goede manier om ook vooraf al in de vakantiestemming te komen. Direct na het boeken begon onze vakantie al met veel handige tips en routebeschrijvingen. Wij hebben op advies van Campers Down Under niet al vooraf reserveringen gemaakt op campings, maar zijn gewoon aan komen rijden. Dat gaf erg veel vrijheid en we troffen vrijwel nooit een volle camping aan (in het hoogseizoen). We waren prima voorbereid door jullie op wat we konden verwachten. Nieuw Zeeland bleek echt een fantastische ervaring met z’n viertjes (incl. twee kinderen van 1 en 2).

Timo en Lisette uit Haarlem

Australië, dec. 2017

Alles perfect verlopen

Vanaf het begin van informatie inwinnen tot en met het bevestigen van de boeking is alles perfect verlopen. Campers Down Under luisterde goed naar onze wensen en kwam met een goed voorstel. Daarnaast werd er door hun nog allerlei info verstrekt om de reis zo makkelijk en mooi als kon te laten verlopen. Onze reis was dus ook geweldig.
Olga en Ronny uit Rosmalen

Nieuw-Zeeland, nov. 2017

Erg persoonlijke ervaring

Erg persoonlijke ervaring: van zoektocht, tot boeken, tot afhalen, tot terugbrengen. Niks dan behulpzaamheid en vriendelijkheid. Als je met een gerust hart op pad wil is dit the way to go. Nieuw-Zeeland is een prachtig land met geweldige mensen die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Een echte aanrader!
Vic en Tinne uit Kasterlee (België)

Australië, okt. 2017

Alles goed geregeld

Mochten we weer naar Australië gaan, dan boeken we zeker weer bij Campers Down Under een camper. Het is zo fijn dat alles goed geregeld is, zeker wat verzekeringen betreft. Door de tips die we vóór het boeken hadden gekregen en de documentatie die we via ons digitale dossier kregen, hebben we het maximale uit onze reis kunnen halen en prachtige plekken bezocht die we anders niet hadden gezien.
Annemarie en Harm uit Arnhem

Australië, sept. 2017

Nergens meer omkijken naar

We hebben dankzij Campers Down Under een geweldige Australië vakantie gehad en hadden het niet anders willen doen als met een camper! Het ophalen van de camper werd ook als heel fijn en soepel ervaren bij Maui. De PDF’s met routesuggesties was ook echt heel handig en leuk om te lezen. En de service met visumaanvraag is ook erg fijn, eigenlijk hadden we nergens meer omkijken naar! Een eigen portaal met al de benodigde vouchers en informatie vonden we perfect! We vonden het heel fijn dat Campers Down Under veel ervaring heeft in Australië met campers en persoonlijk (mail) contact is ook als erg fijn ervaren! Onze volgende campervakantie regelen wij zeker weer met Campers Down Under!
Stephen en Sonja uit Rotterdam

Australië, aug. 2017

Fantastisch geregeld

Campers Down Under heeft ook bij de voorbereiding met suggesties en toegespitste relevante informatie, onze complete reis (4 staten, 3 steden, campertocht, lokaal en internationaal vliegen, verblijf en bijzondere tours) fantastisch geregeld. De reis was geweldig en een zeer geslaagd familiebezoek in een. Mede dankzij de expertise en service van Campers Down Under.
Wim en Dineke uit Veghel

Australië, juli/aug. 2017

Echt zeer goed

Jullie hebben echt een zeer goede dienstverlening. De snelheid en correctheid van antwoorden zijn zeer goed. Anticiperen op bepaalde punten zonder we het zelf vragen, is ook erg leuk. Een verademing ten opzichte van andere organisaties waar we in het verleden mee gewerkt hebben. Wij maken zeer zeker reclame voor jullie!
Gunther en Lien uit Beernem (België)
Back To Top