fbpx Ga naar hoofdinhoud

Reiservaringen en reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Als klanten terugkomen van een reis, vinden we het altijd erg leuk om te horen hoe het was en hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. Hieronder leest u een selectie uit de reacties van onze happy campers die in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa zijn geweest.

We zijn trots op het feit dat we feitelijk alleen zeer positieve reviews krijgen, ook al lijkt het dan wellicht of we minder positieve reviews achterhouden… (wat zeker niet het geval is)  :) Daarom kunnen we ons voorstellen dat u ook reviews over ons op andere websites wilt lezen. Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Getaway Travel of bekijk de Google reviews over Campers Canada.

West Canada, aug/ sept. 2022

Alles tip top in orde

De communicatie met Campers Canada was erg snel en goed!
De routesuggesties en extra informatie die werden gegeven waren erg nuttig. Eigenlijk was alles tip top in orde! 
Ilse en Kevin uit Venray
Campers Canada - lake Moraine

West Canada, juli/aug. 2022

Yes, we Canada!

Deze reis was fantastisch. Canada is veelzijdig: bergen met sneeuw en gletsjers, meren en rivieren met watervallen, deserts en regenwoud, stranden en zee, steden en indianenreservaten. We hebben veel wild gezien. Beren tijdens een safari maar ook gewoon wapiti’s op de camping, een eland op de parkeerplaats, een orca en zeeleeuwen tijdens de bootovertocht en vele (roof)vogels. Prachtig was het om op een vroege ochtend vanuit de kano op Pyramid Lake een loon (ijsduiker) met 2 jongen te zien en horen. We hebben musea en markten bezocht, gondels naar boven genomen, gekanoed en gesupt, in meren en de Stillle Oceaan gezwommmen, paard gereden en gehiked. Voor deze reis waren we veel op de weg, maar alle uitzichten waren prachtig. En als je dan dacht dat het niet mooier kon, dan lag er na de volgende bocht een nog mooier uitzicht… Bedankt voor jullie diensten. We hebben jullie al aanbevolen bij anderen en verwezen naar de beurs in Zeist. We komen zelf ook graag weer boeken bij jullie.
Marcella en Jan uit Utrecht

West Canada, juli/aug. 2022

Duidelijk veel kennis

Canada is groot, zo ook de mogelijkheden die het land te bieden heeft. Door de expertise van Campers Canada hebben wij ons geen zorgen hoeven maken over de randzaken. Zij hebben duidelijk veel kennis en helpen hun klanten graag goed op weg. Door hun was onze reis een werkelijke droomreis. 
Frank en Kim uit Benschop
Four Seasons Camper
Emerald Lake

West Canada, juli / augustus 2022

Een reis om nooit te vergeten!

Ik heb het contact met Campers Canada als heel prettig ervaren. Snelle reactie en duidelijke antwoorden op vragen. Prima!
De reis was fantastisch. Veel gereden maar dat wisten we van te voren. Maar dus ook veel gezien, Yellowstone was prachtig, maar bijvoorbeeld ook de mist rondom de Haystack in Cannon Beach. Of de uitgestrektheid van Idaho en Montana. De Icefield Parkway was ook schitterend en gelukkig hebben we overal goed weer gehad. Vlakbij Helena op een heel eenvoudige camping gestaan voor 23 dollar en ’s nachts een heel mooie sterrenhemel gezien, met een lichte flard van de Melkweg. Bij Waterton 2 keer een beer gezien aan de kant van de weg. Een reis die we nooit zullen vergeten!
Michiel en Myrthe uit Dordrecht

West Canada, juli/aug. 2022

volgende keer weer met Campers Canada!

De informatievoorziening voor en tijdens de  boeking van Campers Canada was duidelijk en overzichtelijk. Volgende keer weer met Campers Canada! 
Paul en Emmy uit Etten-Leur
Canadream camper

West Canada, juli 2022

Heel betrokken

De voorbereiding was prima en ook de gesprekken met jullie over de reis waren prettig. Jullie gaven ons echt het idee dat jullie het beste voor ons wilden regelen en het voelde erg persoonlijk en heel betrokken. Alle informatie kwam in ons zeer uitgebreide persoonlijk online dossier. Helaas hebben we de reis twee keer moeten uitstellen vanwege Corona. We hebben de geplande reis daardoor pas na drie jaar kunnen maken. Als er zich problemen voordeden (zowel voor als tijdens de reis) pakten jullie deze adequaat op en kwamen snel met een oplossing cq alternatief. Zou zo weer een reis bij jullie boeken!
Marc en Jill uit Herten
Four Seasons Camper Canada
Canadadream camper

West Canada, juni / juli 2022

Zeer tevreden over jullie diensten

We waren zeer tevreden over jullie diensten: goede informatie, mooie webtools, vriendelijk contact.
Mark en Claartje uit Leiden
Banff Mistaya Canyon

West Canada, mei/juni 2022

Intens blij

Het was in 1 woord: TOP! (in hoofdletters). Wij zijn intens blij met de werkwijze van Campers Canada. En dragen die ook uit naar anderen. Tja, wie goed doet, goed ontmoet! Keep up the good work! Voor een eventuele volgende campervakantie weet ik jullie te vinden. Temeer daar jullie hebben aangegeven ook Europa tot aandachts-/werkgebied te hebben aangewezen.
Rob en Janette uit Wieringerwerf
Emerald Lake

West Canada, maart-juni 2022

Fantastische service

Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor ik zonder stress de reis kon beginnen. Drie maanden lang rond gereisd in de camper in Canada. En door Campers Canada was dit een feestje. Geen stress met regelen van vliegtickets, de camper en zelfs mooie routesuggesties! Ontzettend lieve mensen & de service was top. Dikke aanrader :)
Laura en Tom uit Hengelo

West Canada, mei 2022

Erg fijn en duidelijk

Het boeken van de camper ging heel vlot, na een persoonlijk (telefoon)gesprek was alles snel geregeld! Duidelijke informatie en handige tips, gericht op de reis die we gingen maken. Zo kun je je van tevoren ook al goed inlezen op de persoonlijke online omgeving. Zoveel leuke feitjes over Canada en inspiratie voor de reis zelf. Zeker voor een eerste keer met een camper op pad was dit erg fijn. Het ophalen en terugbrengen van de camper ging heel soepel, het personeel was ook super vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd voor ons. Mochten we weer naar Canada gaan, zullen we zeker weer bij Campers Canada boeken!
Thessa en David uit Zwolle
Bruine beren Canada

West Canada, mei 2022

Hartelijk dank!

We zijn erg tevreden over jullie dienstverlening en ook over de reis in het algemeen. Fijn, makkelijk benaderbaar en we hebben goede en duidelijke informatie ontvangen. Jullie weten het enthousiasme goed over te brengen. Op de belangrijke momenten hebben we nog extra mails gekregen wat erg fijn was. We hebben veel documenten ontvangen over de reis die bijna allemaal nuttig waren! Dit heeft zeker geholpen bij onze reis en is dus van meerwaarde. Het ophalen van de camper liep hierdoor ook soepel. Hartelijk dank aan jullie allen!
Michael en Leonie uit Utrecht
Lake Louise Alberta
Banff Pinnacles

West Canada, mei 2022

Erg prettig

Zeker voor een eerste ervaring met een reis met de camper was de ervaring met Campers Canada erg gemoedelijk en prettig. Volledige info, veel tips, staan open voor alle vragen. Erg meedenkend. Kortom erg prettig! De reis zelf was prachtig!
Marieke en Wessel uit Wilbertoord
Duffey Lake

West Canada, apr./mei 2022

Uitstekende service

Wij als kampeerhaters hebben voor het eerst een camper gehuurd. De service van Campers Canada is uitstekend! Ze hebben zelf de reizen gemaakt en zijn dus goed op de hoogte van de omgeving en goeie tips om je vakantie tot een succes te maken. We ontvingen een uitgebreid digitaal dossier en werden telefonisch direct heel goed te woord gestaan. Voor het eerst met de camper op pad is ons enorm bevallen. De “werkzaamheden” die je moet doen zijn overzichtelijk en eenvoudig. Mede door Campers Canada is onze reis onvergetelijk geworden, wie weet komen we snel terug voor het nogmaals huren van een camper. We zullen jullie zeker aanraden bij iedereen die dit soort plannen heeft!
Lonneke en Cees-Jan uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Canada moose

West Canada, sept./okt. 2021

Erg prettig en persoonlijk

Wij hebben Campers Canada als erg prettig en persoonlijk ervaren. Het contact was snel, to the point en ook buitengewoon vriendelijk. Meer dan we hadden gehoopt. Alle extra informatie was erg prettig: een zeldzaam goede en prettige informatievoorziening.
Leon en Marleen uit Nijmegen

West Canada, sept./okt. 2021

Snel en soepel

De boeking verliep soepel en voldeed erg goed aan onze wensen. Je kon makkelijk contact opnemen om je vragen te beantwoorden. En er was een overzichtelijk reisdossier wat voor je was samengesteld, vol informatie die was afgestemd op je reis.
Alexandra en Anna uit Rotterdam
Athabasca gletsjer Alberta Canada

West Canada, sept./okt. 2021

Heel snel geregeld

Heel snel alles nog kunnen realiseren omdat we op korte termijn pas wisten dat we naar Canada gingen. Fijn om daar ondersteuning bij te hebben. We hebben veel informatie gekregen. Fijn dat alles met links in de mail stond. Bellen was ook heel duidelijk. We hebben veel documenten geprint voor tijdens de reis. Dank!
Jennifer en Tim uit Rotterdam
West Canada trein rocky mountains
Emerald Lake kano's

West Canada, sept./okt. 2021

Hulde en grote dank

Het reizen met een camper is ons zeer goed bevallen, wat dat betreft voor herhaling vatbaar. Four Seasons is een prima bedrijf om een een camper te huren en onze complimenten ook voor een zekere Robert daar (hij regelde het in en uitchecken van de camper). Fantastisch hoe hij het soepel, prettig en snel allemaal regelt. Maar ook voor jullie complimenten. De procedure om tot de huur te komen, jullie begeleiding en documentatie. Hulde! Ongetwijfeld gaan we nog wel eens een camper huren en dan wend ik mij tot jullie.

Voor nu een hartelijke groet en een grote dank!

Harm en Berit uit Boskoop

Lake Louise

West Canada, juli/aug. 2019

Prima, snel en accuraat

Prima verzorgd. Erg fijne communicatie. Veel extra informatie. Korte en snelle lijnen.  Accurate en snelle reacties op vragen.

Mike en Karin uit Hillegom

West Canada, juli 2019

Enorm genoten

We hebben mede dankzij de zorgeloosheid omtrent het huren en gebruiken van onze camper, enorm genoten van onze reis naar de Rockies. Alle informatie was te allen tijden helder en snel. Het was fijn om tips e.d. terug te kunnen vinden op onze persoonlijke pagina. We zijn vrij geweest te gaan en te staan waar wij maar wilden!
Marit en Tom uit De Goorn
Eekhoorn

Oost Canada, juli 2019

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden! Het contact was heel prettig en vlot en alles was goed geregeld. We kregen genoeg informatie om ons voor te bereiden op de reis. Leuk om een routevoorstel te krijgen.
Liza en Angela uit Hellouw
Canada vlag

West Canada, juni/juli 2019

Prettige organisatie

Campers Canada is een vriendelijke en prettige organisatie en nemen alle tijd voor je bij vragen. Snelle reacties op vragen via app of email. Ook bij vragen onderweg kregen we snelle reactie en deden hun uiterste best om op dat moment het juiste te doen
Marcel en Tiny uit Made
Emerald Lake Yoho National Park
Bruce peninsula

Oost Canada, mei 2019

Rapportcijfer: een 9!

Campers Canada krijgt van mij een 9! Het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Veel informatie die ik kreeg was erg handig. Een aantal lijsten zou ik zelf niet eens gemaakt hebben, zoals de checklist voor het ophalen van de camper.

Anoniem uit Diepenheim

Australië, juli/aug. 2018

niets dan complimenten

Niets dan complimenten voor jullie: dank jullie wel voor het zo goed organiseren van onze vakantie. Het was fantastisch, met als absolute kers op de taart een gratis upgrade van Apollo naar een Mercedes Sprinter, na onze week met het blikje in de Outback. (Een camper MET WC!! Mijn hemel, ik had geen idee hoe veel geluk dat zou brengen). We zullen jullie zeker aanraden waar we kunnen.

Edgar en Karina uit Zaandam

Australië, juli/aug. 2018

meer dan verwacht

Indien je zelf gaat zoeken naar een camper om te reserveren, zie je door de bomen het bos niet meer qua aanbieders en type campers. Campers Down Under gaf helderheid en, gebaseerd op hun ervaring, vertrouwen. Boeking met Campers Down Under was alsof een goede vriend je helpt: persoonlijk, betrouwbaar en zeer constructief. Het online dossier met alle documenten bij elkaar en routesuggesties was een onverwachte, zeer positieve, verrassing! Op deze manier heb je alle benodigde documenten bij elkaar. Daarbij waren de routesuggesties welkom en leuk, gebaseerd op persoonlijke ervaringen van jullie en daarom wederom betrouwbaar en inspirerend. We zijn zeer blij met jullie service, meer dan we hadden kunnen verwachten. 

De reis in Australië was een onvergetelijke gezinservaring met prachtige herinneringen aan tropisch regenwoud, strand, onder water magie, gezelligheid, kampvuren, prachtige steden, oneindige sterrenhemels, zeer bijzondere dieren en veel plezier samen.

Annette en Mark uit Breda

Australië, mrt./apr. 2018

Perfecte dienstverlening

We hebben onze reis geboekt met Campers Down Under en dat is het beste wat we hadden kunnen doen. De kwaliteit van de dienstverlening is perfect. Ze zijn echte specialisten die weten waar ze het over hebben en ook eerlijk en oprecht zijn in al hun adviezen. Wij hadden bij aankomst problemen met de geleverde camper maar dankzij het adequate handelen van Campers Down Under hebben we binnen een aantal dagen een nieuwe camper gekregen. Dit speelde zich af in het weekend en zelfs in het weekend waren ze goed voor ons bereikbaar. Het mooie aan de dienstverlening is verder dat ze zeer goede informatie verstrekken met wat er allemaal te zien en te doen is in Australië. We kunnen niets anders doen dan Campers Down Under van harte aan te bevelen.
Jeroen en Marjoke uit Oisterwijk

Australië, mrt./apr. 2018

Enorme boost

Via een kennis, die zojuist bij jullie geboekt had, zijn wij bij jullie terecht gekomen. Vanwege het leuke, persoonlijk contact en de fraaie offerte hebben wij voor jullie gekozen. De professionele persoonlijke webpagina bevestigde nogmaals onze juiste keuze. Wat een plezier om alle informatie uitermate gestructureerd terug te vinden. Zo’n voorbereiding van een verre reis geeft je een enorme boost.
Harry en Henriëtte uit Bemmel

Nieuw-Zeeland, nov. 2017

Erg persoonlijke ervaring

Erg persoonlijke ervaring: van zoektocht, tot boeken, tot afhalen, tot terugbrengen. Niks dan behulpzaamheid en vriendelijkheid. Als je met een gerust hart op pad wil is dit the way to go. Nieuw-Zeeland is een prachtig land met geweldige mensen die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Een echte aanrader!
Vic en Tinne uit Kasterlee (België)

Australië, aug. 2017

Fantastisch geregeld

Campers Down Under heeft ook bij de voorbereiding met suggesties en toegespitste relevante informatie, onze complete reis (4 staten, 3 steden, campertocht, lokaal en internationaal vliegen, verblijf en bijzondere tours) fantastisch geregeld. De reis was geweldig en een zeer geslaagd familiebezoek in een. Mede dankzij de expertise en service van Campers Down Under.
Wim en Dineke uit Veghel
Back To Top