Skip to content

Aanvullend op camperhuur

Excursies in oost Canada

Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Canada ook excursies in oost Canada voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

Montréal

Fietsen

Bike tour in Montréal

In Montréal maar ook in andere steden kunnen we een fietstour voor u regelen. Samen met een professionele gids verkent u op een relaxed tempo de hippe en trendy wijken van de stad. Hij/zij vertelt u intussen interessante weetjes over de stad en laat u de mooiste plekken en uitzichten zien.

Kajakken

Kanoën

in Quebec

Er zijn zoveel plekken waar u geweldig kunt kanoën of kajakken in Oost Canada. Zoals op de Bonaventure-rivier in Quebec. Het water is rustig en helder, dus dit is een erg leuke activiteit om met het hele gezin te doen.

Of wat dacht u van kanoën tussen de ijsbergen door in Nova Scotia? Een unieke ervaring!
Rafting Oost Canada

Rafting

wild water in Ottawa

Raften kun je op verschillende plekken in West Canada. Maar ook Oost Canada leent zich er prima voor. De Rouge River staat in de top tien van Noord-Amerika’s beste rivieren voor rafting. Natuurlijk krijgt u een veiligheidsinstructie, een reddingsvest en een helm. De tour wordt begeleid door een professionele gids.

Niagara Falls vanuit een helikopter

helikoptervlucht

Niagara Falls

De Niagara Falls zijn al zeer indrukwekkend als je ze vanaf de kant van de weg bekijkt. En u kunt ook met een boot het water op en ze van heel dichtbij voelen en zien. Maar met een helikopter is het zicht nog spectaculairder!

Excursies zoeken en boeken

Excursies boeken

Zoek en boek

U kunt direct beginnen met zoeken naar de leukste excursies voor uw reis! Klik op de link en vul uw bestemming in. Vervolgens kunt u verder zoeken op bijvoorbeeld type activiteit en duur van de activiteit. Gevonden wat u zoekt? Check dan de beschikbaarheid en boek de excursie direct!

Back To Top