fbpx Skip to content

WAT ALS HET NIET DOOR KAN GAAN?

LIEVER GOED VERZEKERD

U heeft uw vluchten geregeld en uw camper geboekt. En daarmee een heerlijke reis naar Canada in het vooruitzicht. U moet er niet aan denken dat uw reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Maar mocht dat toch gebeuren, dan is het maar beter dat u goed verzekerd bent. Bij uw doorlopende reisverzekering kunt u een annuleringsverzekering of Allrisk Annuleringsverzekering afsluiten.

Canada vlaggen

ALTIJD EEN VERZEKERING OP MAAT

KIES UW EIGEN VARIANT

Een annuleringsverzekering van a.s.r. geldt niet alleen bij vertrek maar ook tijdens uw reis. Dat is wel zo goed geregeld. Met de doorlopende annuleringsverzekering (onderdeel van de doorlopende reisverzekering) bent u bovendien meteen het gehele jaar door verzekerd voor de kosten van annulering. Handig als u vaker dan één keer per jaar op reis gaat.

U kunt de kortlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Canada gletsjer

OOK ONGEBRUIKTE DAGEN GEDEKT

VARIANT STANDAARD

In de standaardvariant zijn niet alleen de kosten van de annulering verzekerd, maar ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mist u een deel van uw vakantie, omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis samengesteld en bijvoorbeeld uw camperhuur via Campers Canada geregeld, maar uw vliegtickets zelf geboekt? Dan worden de wijzigings- of annuleringskosten van de camperhuur vergoed, als uw vlucht bijvoorbeeld lange vertraging heeft of later vertrekt.

Als u wilt kunt u een waarnemer meeverzekeren. Bijvoorbeeld de persoon die de taken op uw werk waarneemt of iemand die op uw huis past terwijl u in Canada bent. Indien uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten van de ongebruikte reisdagen.

West Canada hiking

(BIJNA) ELKE REDEN = GOEDE REDEN

VARIANT ALLRISK

Bij de standaard annuleringsverzekering kunt u een beroep op de dekking doen als een in de voorwaarden genoemde reden (omstandigheid) zich voordoet. Kiest  u voor Allrisk Annulering dan mag u de reis annuleren of vroegtijdig afbreken wanneer u zelf vindt dat daar een goede reden voor is. a.s.r. vergoedt dan 75% van de annuleringskosten of van de afbrekingsvergoeding. 25% neemt u voor eigen rekening. U kunt geen beroep op de Allrisk Annulering doen als:

  • u geen zin heeft in de vakantie (maar dat kunnen wij ons echt niet voorstellen…)
  • u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is
  • de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is
  • er vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering is
Premie berekenen

ZELF UW PREMIE BEREKENEN

EN UW VERZEKERING AFSLUITEN

Wij adviseren u graag welke verzekering en welke dekkingen het beste aansluiten in uw situatie. En rekenen dan de premie voor u uit. U kunt alleen een verzekering afsluiten als u bij Campers Canada een reis boekt. Onze verzekeringsverkoop vindt plaats op basis van provisie die wij van onze verzekeraar a.s.r. ontvangen.

Bij uw boeking ontvangt u toegang tot uw eigen persoonlijke pagina. Via deze pagina kunt u ook zelf uw premie berekenen en de verzekering direct afsluiten, als u wilt.

DOWNLOADEN

FOLDER

Download hier de verzekeringskaart van de kortlopende annuleringsverzekering.

Back To Top