Skip to content

Passie voor reizen per camper en in Canada

we vertellen graag meer over ons

Campers Canada is ontstaan uit een gedeelde passie en enthousiasme van Peter en Karin Kramer. Een passie voor het reizen per camper en de vrijheid die dat geeft, en zeker ook voor de overweldigende natuur van Canada. Maar ook voor het zodanig perfect organiseren van een reis en de voorbereiding daarop, dat u als klant zonder zorgen kunt genieten van de voorpret en de reis in Canada zelf.

Campers Canada hebben wij opgericht vanuit onze kennis en ervaring die we hebben opgebouwd met Campers Down Under, voor camperhuur in Australië en Nieuw-Zeeland.

Maak kennis met ons team

Onze missie

100% betrouwbaarheid

Onze missie luidt als volgt:
Campers Canada verzorgt de bouwstenen van de reis van Nederlandstalige vakantiegangers die met een camper door Canada willen reizen en een zorgeloos gevoel van vrijheid willen ervaren. Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u als klant bij ons neerlegt en streven dan ook naar een 100% betrouwbaarheid in onze werkwijze, leveringen en afspraken. U maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring, wij leggen daar graag het fundament voor. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.

Peter en Karin Kramer, Campers Canada

Gedegen kennis en ervaring

Tips en advies op maat

We hebben ruime reis- en camperervaring in Canada (met en zonder kinderen) en beschikken over de nodige voertuigkennis. We reizen zelf geregeld naar Canada en inspecteren dan de voertuigen zelf. Om onze kennis op peil te houden, blijven we literatuur bestuderen. Onze eigen tips en ervaringen én die van reizigers die eerder via ons hebben gereisd, delen we graag met u. Nadat u bij ons geboekt heeft, voorzien wij u graag van gedetailleerde persoonlijke routes met bezienswaardigheden en andere handige tips.

Onze zekerheden

Uw bescherming

Wij begrijpen heel goed dat het plannen van een verre reis met veel onzekerheden en vragen gepaard kan gaan. U maakt zo’n reis over het algemeen niet elk jaar. Veel van deze onzekerheden kunnen wij voor u wegnemen door goed naar u te luisteren en u vanuit onze uitgebreide kennis en ervaring echt advies op maat te geven. Daarin willen wij ons onderscheiden van andere aanbieders. En daarnaast is Campers Canada natuurlijk aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Onze voorwaarden zijn gebaseerd op de Nederlandse Wet op de Reisovereenkomst, de Europese Richtlijn Pakketreizen en de aanbevelingen van de Consumentenbond. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Tenslotte kunt u ook uw reis- en annuleringsverzekering via Campers Canada regelen.
Lees meer over onze zekerheden.

Fraserway truck camper

GUNSTIGE TARIEVEN

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Een echt passend reisvoorstel afgestemd op uw reisbehoeften vinden wij het meest belangrijk. Maar natuurlijk begrijpen wij ook dat een reis naar Canada best kostbaar is. Daarom combineren wij onze hoge kwaliteit met gunstige camper- en vliegticket tarieven. We hebben geen duur kantoor en geen groot call center, waardoor we onze tarieven voor u laag kunnen houden. Onze prijsopgave is eerlijk, overzichtelijk en compleet. Zonder addertjes onder het gras.

En wilt u voor een langere periode een camper huren? Dan zijn onze tarieven extra scherp! Lees verder over lang huren.

Campers in Canada

OP EEN RIJTJE

ONZE VOORDELEN

  • Uw camperhuur, vluchten, hotelovernachtingen, excursies en verzekeringen goed geregeld
  • Een echt persoonlijk reisvoorstel dat aansluit bij uw wensen, vanuit onze uitgebreide kennis en ervaring
  • Campers voor ieder budget, van compact tot groot en luxe, van betrouwbare verhuurders
  • Gunstige, eerlijke, overzichtelijke tarieven zonder addertjes onder het gras
  • Voordeliger dan rechtstreeks boeken bij de verhuurder in Canada
  • U boekt met SGR-bescherming
  • Gedetailleerde routes op maat en met handige tips na boeking
  • Extra scherpe tarieven voor lang huren
  • Uw eigen persoonlijke beveiligde dossier met vele documenten zoals uw reisbescheiden, routesuggesties en tips
  • Alle communicatie in het Nederlands

Lees meer over onze werkwijze

Back To Top