fbpx Ga naar hoofdinhoud

Gerenommeerde maatschappijen

Zonder stress een goed vliegticket

Campers Canada koopt voor u vluchten in tegen touroperator-tarieven bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Als u uw ticket bij ons combineert met camperhuur, stemmen wij uw vluchten precies af op de start en het einde van uw reis. Zo kunt u uw reis zonder stress op uw gemak plannen.

Naar West Canada bent u vanaf Schiphol non-stop zo’n 10 uur onderweg, naar Oost Canada zo’n 8 uur. Als u niet rechtstreeks vliegt, is de reistijd uiteraard langer. Het is zeker mogelijk om vanuit een andere locatie terug te vliegen, bijvoorbeeld op Vancouver heen en vanuit Calgary terug.

Lees hieronder meer over de luchtvaartmaatschappijen die wij aanbieden. En kijk hier voor binnenlandse vluchten.

Air Canada

Air Canada

De grootste in Canada

Air Canada is de grootste en nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Ze hebben meer dan 390 jonge toestellen in de vloot en bedienen jaarlijks meer dan 48 mln passagiers.

Air Canada is onderdeel van de Star Alliantie waar o.a. ook Lufthansa en Swiss deel van uitmaken. Vluchten met maatschappijen binnen de Star Alliantie kunt u onbeperkt combineren. Een stopover maken kan binnen een ticket van Air Canada. Stoelen vooraf reserveren kan alleen tegen betaling.

Air Transat

Air Transat

non-stop naar canada

Ook Air Transat is een Canadese maatschappij. U kunt vanaf Schiphol of Brussel non-stop naar verschillende locaties in Canada vliegen (behalve Vancouver). Tijdens uw vlucht heeft u een eigen entertainmentscherm in de stoel voor u. Stoelen kunnen tegen betaling vooraf gereserveerd worden. Via Air Transat kunt u geen stopover boeken.

KLM

KLM

Non-stop naar Canada

Met KLM kunt u het hele jaar door non-stop op meerdere bestemmingen in Canada vliegen. U kunt in uw vliegticket van KLM ook een of meerdere binnenlandse vluchten met de Canadese maatschappij West Jet opnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld Oost en West Canada prima combineren in één reis. Tijdens uw vlucht heeft u een eigen entertainmentscherm in de stoel voor u.

KLM werkt samen met Delta Airlines. Zo kan uw KLM-vlucht worden uitgevoerd door Delta Airlines en andersom. De samenwerking maakt het ook makkelijk om uw vluchten naar Canada te combineren met een stop in Amerika.

Icelandair

Icelandair

Veel keuze

Icelandair is de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland. Via Reijkjavik met een relatief korte stop vliegt u naar een groot aantal bestemmingen in Canada. Als u bijvoorbeeld naar Halifax wilt of vanuit Halifax terugvliegt, is Icelandair een goede keuze qua tijd en prijs. U kunt er ook voor kiezen om een stopover te doen in IJsland op de heen- of terugweg.  De vloot van Icelandair is nieuw en er zijn vijf klasses beschikbaar: Economy Light (alleen handbagage), Economy Standard, Economy Flex (een annuleerbaar ticket) en twee Business Class-klasses.

British Airways

Veel meer opties

British Airways EN MEER

Maar er zijn er nog veel meer opties voor uw vlucht naar Canada en terug. Zo kunt u ook met Lufthansa, Delta Airlines, Swiss, Aer Lingus, Air France of British Airways vliegen. Stuk voor stuk betrouwbare maatschappijen. De uiteindelijke keuze zal sterk afhangen van het moment dat u boekt, het nog beschikbare stoelenaanbod en de prijzen op dat moment en welke reisduur en tijden u acceptabel vindt.

Back To Top