fbpx Skip to content

Tijd optimaal benutten

Rijden of een binnenlandse vlucht?

Canada is na Rusland het grootste land ter wereld. Daarnaast is het nogal bergachtig. West Canada is het meest in trek bij toeristen, daarna Oost Canada. Slechts een kleine minderheid van de bezoekers rijdt van west naar oost of andersom. Dat is dan ook een enorme afstand! Als u beide delen van Canada wilt combineren, zijn binnenlandse vluchten dan ook ideaal. Of als u bijvoorbeeld een korte reis wilt maken in Midden Canada en daarna meer tijd wilt besteden in het westen.  Zo benut u de beschikbare tijd optimaal.

Air Canada

Genoeg mogelijkheden

Goede verbindingen

Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om binnenlandse vluchten in Canada te nemen. Veel luchtvaartmaatschappijen staan een stopover op de route naar de eindbestemming toe. Er gaan dagelijks vluchten tussen de grote steden als Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal, Quebec, Ottawa en Winnipeg.

Zo kunt u bijvoorbeeld de geweldige prairie provincies in Midden Canada bezoeken op weg naar uw eindbestemming. Waarschijnlijk zou u anders daar niet zo snel komen…. U bent er dan toch!

Binnenlandse vlucht Canada

Wanneer boeken

Alles in een

Het loont om vooraf na te denken welke gebieden u wilt verkennen en hoe u het beste daartussen kunt gaan reizen. Een binnenlandse vlucht op een later moment boeken dan uw intercontinentale vlucht is namelijk duurder. U kunt beter alle vluchten in één ticket boeken. Zo voorkomt u ook dat u op de binnenlandse vluchten minder bagage of misschien wel geen bagage mee mag nemen.

Back To Top