fbpx Ga naar hoofdinhoud

Stopover onderweg naar Canada

Kort verblijf op uw tussenbestemming

Ziet u op tegen de lange vlucht naar Canada of terug naar huis? Of wilt u gewoon de gelegenheid aangrijpen om nog een andere bestemming te zien? Dan kunt ervoor kiezen ervoor om uw reis uit te breiden met een stopover. Dat wil zeggen dat u een of meer dagen verblijft op een tussenbestemming voordat u doorvliegt naar uw eindbestemming. Of u doet dit op de terugweg, dat kan ook.

Stopover in IJsland

Combineren van bestemmingen

Mogelijkheden genoeg

Onderweg naar uw eindbestemming in Canada zijn er genoeg mogelijkheden voor een stopover. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie (bijna) gratis aan, waardoor uw vliegticket niet (veel) duurder wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tussenstop in IJsland als u met Icelandair vliegt. Vanuit Reykjavik kunt u excursies doen of met een huurauto op pad gaan. Een stedentrip naar bijvoorbeeld New York is ook een optie. Of blijf eerst een paar dagen of een week in Oost of Midden Canada voordat u verder vliegt naar het Westen voor uw camperreis.

Via Campers Canada regelt u uw stopover met verblijf eenvoudig en krijgt u tips over de bezienswaardigheden en ‘things to do’ op uw tussenbestemming.

Paspoort met stempels

Tips

Visum en inentingen

  • Vergeet niet na te kijken wat de paspoort-, visa- en vaccinatieregelingen zijn van het land waar u een tussenstop wilt maken.
  • Net als voor Canada gelden ook in andere landen regels voor wat u wel en niet mag invoeren.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Back To Top