fbpx Skip to content

Spectaculair

Gevarieerde landschappen

Dat de natuur in Canada werkelijk adembenemend is, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. U oriënteert zich niet voor niks op een reis naar Canada. Maar welke keuzes maakt u? De nationale parken, bergen, blauwe meren, de prairies, regenwouden, eilanden, alles is even mooi….Zeker als u voor het eerst naar Canada gaat, helpen we u graag keuzes te maken en uw route zo te plannen dat u een goede eerste indruk van de spectaculaire natuur krijgt.

Zo prachtig...

West Canada

In West Canada komt u ogen te kort om al het overweldigende natuurschoon in volle glorie te zien. De prachtige blauwe meren, eindeloze groene bossen, vele bergen, schitterende gletsjers en ook de beren, walvissen en berggeiten. Geniet van de ongerepte en ruige schoonheid van de schitterende natuur.

Ter inspiratie kunt u meer lezen over West Canada en haar prachtige natuur.

Prince Edward Island

Grote diversiteit

Oost Canada

Hoewel veel mensen hun beeld van Canada baseren op de prachtige ongerepte natuur van West Canada, doet Oost Canada daar zeker niet voor onder. Wie kent de indrukwekkende Niagara Falls niet in Ontario? En de natuur in bijvoorbeeld Algonquin Provincial Park, Gros Morne National Park, Gaspé Peninsula en Cape Breton is zo ontzettend mooi. In Oost Canada kunt u heerlijk kajakken, fietstochten maken en wandelen. En de kans om beren en elanden te zien is groot!

Ter inspiratie kunt u meer lezen over Oost Canada en haar prachtige natuur.

Baffin Island

Prairies en poollandschappen

Midden en Noord Canada

In Midden en Noord Canada komen veel minder toeristen dan in West en Oost Canada. Misschien zou u hier pas in latere instantie aan denken of als u al eerder in Canada geweest bent. In het midden vindt u uitgestrekte prairies, met name in de provincies Manitoba en Saskatchewan. In het noorden daarentegen immense, bijna geheel onbewoonde, arctische landschappen en de Canadese Arctische Eilanden zoals Baffin Island.

Ter inspiratie kunt u meer lezen over Midden en Noord Canada en haar prachtige natuur.

Back To Top