skip to Main Content

Camper huren in Midden- en Noord Canada

Ruim assortiment campers

Wilt u een camper huren in Midden- en Noord Canada? Bij Campers Canada kunt u terecht voor camperhuur en heeft u de keuze uit een ruim assortiment campers en camperreizen. Van budget, compact en wat ouder tot grote, nieuwe en luxe campers.

Bekijk alle campers
Kamperen in Canada

Volop vrijheid

Perfect met een camper

Een camperreis door Midden- en Noord Canada? Natuurlijk is een camper de perfecte manier om vakantie te vieren. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg geniet u van een picknick met een lekker drankje uit uw eigen koelkast. En aan het eind van de dag zet u uw campervan of motorhome neer op de mooiste plekken in de natuur. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper.

Maar eerlijk is eerlijk: het hangt er wel vanaf wat uw plannen zijn. De Northwest territories hebben een goed wegennetwerk maar in Nunavut bijvoorbeeld zijn er nauwelijks wegen. Een bezoek aan deze streek kan alleen met excursies en accommodaties. Houd er rekening mee dat dit een kostbare aangelegenheid is. Ook het eten is een stuk duurder dan in de rest van het land.

Fraserway camper huren Canada

Prijzen camperhuur

Gemiddelde bestaat niet

Wat kost het nou om een camper te huren? Het is de meest gestelde vraag aan Campers Canada. En begrijpelijk. Het is meteen ook de meest lastige vraag om te beantwoorden. Want de prijzen voor camperhuur hangen van nogal wat factoren af. De meest bepalende factor is het systeem van flextarieven: verhuurders bepalen wekelijks aan de hand van vraag en aanbod wat een camper moet kosten. Dat betekent dat wanneer u vroeg boekt, er nog veel aanbod is en de prijzen lager zullen zijn. Dat kan al veel geld schelen. Daarnaast speelt onder meer mee hoe lang u wilt gaan reizen, of u een nieuwe of een wat ouder voertuig kiest voor uw camperreis en of er een aanbieding of vroegboekkorting van toepassing is. Wij vertellen u er graag meer over en geven u tips hoe kosten te besparen.

Edmonton camper huren

Waar te huur

In 3 locaties

In Midden- en Noord Canada zijn er minder locaties van waaruit u een camper kunt huren dan in West of Oost Canada. Het Noorden zult u waarschijnlijk verkennen vanuit Whitehorse en het Midden vanuit Edmonton. Niet alle verhuurders zijn gevestigd in alle locaties. Vrijwel altijd betaalt u een toeslag wanneer u de camper in de ene locatie ophaalt en in de andere locatie inlevert.

Let vooral in deze delen van Canada goed op voor wilde dieren op de weg. Het goede nieuws is wel dat het in Noord Canada in de zomer bijna 24 uur per dag licht is. Dus het zicht is dan optimaal.

Fraserway camper huren Canada

Campertypes

Van budget tot premium

  • De meeste verhuurders bieden jonge campers aan van maximaal 1 of 2 seizoenen oud met veel comfort en kwaliteit. Een kleiner deel van de verhuurders biedt ook oudere en dus goedkopere campers aan.
  • Houd er rekening mee dat indien u besluit om een relatief goedkoop budgetvoertuig te huren, er altijd kleine onvolkomenheden aan een voertuig kunnen zijn. Niet op technisch vlak, maar met name aan het interieur en de presentatie e.d. ‘Alle waarde naar zijn geld’…..
  • De campers kunnen in de volgende categorieën worden ingedeeld: bestelbuscamper, truck camper, motorhome en touringcar camper.

Lees meer over de verschillende campertypes

CanaDream Maxi Motorhome MHA

Interesse in een camperreis?

We horen graag van u

Heeft u plannen om in Canada te gaan reizen met een camper? Wij zijn specialist voor camperhuur in Canada en hebben een zeer ruime ervaring in camperreizen. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Back To Top