fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

Coronagarantie

Met een gerust hart boeken

Om u meer zekerheid te geven over uw boeking, bieden we u een coronagarantie aan voor de camperhuur en indien u dat wilt ook voor uw vliegtickets en hotelovernachting(en). Een korte periode voor vertrek kunt u de boeking kosteloos annuleren, zodra uw reis wordt beïnvloed door het coronavirus. De voorwaarden kunnen per verhuurder verschillen.

Kosteloos annuleren

Tot 6 weken voor vertrek

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

  • Uw reis vindt plaats na 1 april 2021 en is geboekt tussen 1 en uiterlijk 31 mei 2021.
  • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zes weken voor vertrek oranje of rood is voor Canada,  en/of de grenzen van Canada gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in Canada.
  • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
  • De garantie geldt voor die camperverhuurders waarmee wij flexibele afspraken hebben kunnen maken. Verreweg de meeste van onze verhuurders werken mee aan deze flexibele regeling. Mocht er een afwijkende regeling gelden, dan zullen we u hierover informeren. De keuze is ruim voldoende. U kunt per verhuurder bekijken of er afwijkende regelingen gelden.
  • Indien u een campingpakket bij uw camper heeft geboekt (waarbij de campings vooraf zijn geboekt via Campers Canada) vervalt het recht op kosteloos annuleren. U kunt de reis dan wel omboeken naar een later moment.
  • Ook voor de meeste vliegtickets en hotelovernachtingen kunnen we u een coronagarantie geven. We zullen u informeren over de voorwaarden in uw offerte.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
  • Na het verstrijken van de zes weken voor vertrek gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Scroll naar boven