skip to Main Content

Corona virus

Campers Canada volgt het nieuws over het corona virus nauwgezet. We onderhouden dagelijks contact met onze leveranciers. We zijn op de hoogte van eventuele immigratiebeperkingen op onze bestemmingen en reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Kijk hier voor actuele informatie:

Reisadvies Canada

Op dit moment geldt voor Canada dat u daar met een gerust gevoel naar toe kunt reizen. Er zijn op dit moment beperkende maatregelen van kracht voor bezoekers die vanuit China, Zuid Korea of Iran komen. Maar de situatie kan dagelijks wijzigen. Kijk hier voor actuele informatie:

Immigratie Canada

Reizigers vanuit Nederland of België (ook met een tussenstop in bijvoorbeeld Duitsland of de Verenigde Staten) worden dus gewoon toegelaten.

Op dit moment is de kans op besmetting nog steeds zeer gering en is er vooralsnog geen reden om reizen te annuleren. In de meeste gevallen worden kosten van een geannuleerde reis vanwege het corona virus ook niet gedekt door annuleringsverzekeringen. Mocht u toch willen annuleren, dan zijn onze Algemene Voorwaarden hierin leidend. Bepaalde annuleringskosten zijn immers onvermijdbaar. We zullen u vooraf informeren over de voorwaarden per reisonderdeel, zodat u weet waar u aan toe bent bij een eventuele annulering. Mocht de ANVR oproepen om annuleringsvoorwaarden tijdelijk aan te passen of te versoepelen, dan zullen wij dit beoordelen en waar mogelijk overnemen. We zullen ons best doen om eventuele annuleringskosten zoveel mogelijk te beperken.

We vertrouwen er op u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Campers Canada. Als er aanleiding is om de berichtgeving te actualiseren, dan zullen we u hierover informeren via onze website en Facebookpagina.

Back To Top