skip to Main Content

Op zoek naar een camper in Canada in 2020? De prijzen voor camperhuur zijn voor bijna alle verhuurders inmiddels bekend. Ons advies: boek vroeg om hoge prijzen te voorkomen!

Waarom  is vroeg boeken zo belangrijk? Er spelen meerdere factoren een rol:
 
  • De meeste verhuurders werken met flexibele tarieven. Dat wil zeggen: wekelijkse tarieven op basis van vraag en aanbod. Dus: hoe eerder geboekt, hoe groter het aanbod en  hoe kleiner de vraag. En dus hoe lager het huurtarief. Dat kan wel oplopen tot 60% voordeel!
  • Canada is echt een vroegboekmarkt. Nog voor de zomer komen alle verhuurders met de tarieven voor het volgende jaar. Dan zijn de prijzen dus nog laag, maar er is een ander belangrijk voordeel. De meeste verhuurders hebben dan aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld kilometerpakketten, inventaris en/of andere zaken die nodig zijn bij de camperhuur. Die kortingen zijn het hoogst tot circa eind oktober (al verschilt dat wel per verhuurder) en daarna worden ze lager. Vanaf eind januari zijn er nog maar weinig verhuurders die korting geven voor de zomer van datzelfde jaar.
 
Dus: als u vroeg boekt, scheelt dat dubbel in de prijs: dan heeft u het laagste tarief én de hoogste kortingen.
 
Via de zoekmodule op onze website kunt u de camperprijzen berekenen. Soms zijn ook combinaties van kortingen mogelijk. We rekenen graag met u mee welke combinatie voor u het meest voordelig is!
 
Back To Top